Aanlevering
 
     
Rasterafbeelding

Het aanleveren van gerasterde afbeeldingen (opgebouwd in pixels) heeft eigenlijk alleen onze voorkeur als het gaat om full colour printwerk. Teksten en lijnelementen krijgen we bij voorkeur niet gerasterd aangeleverd. We geven de voorkeur aan TIFF-, PSD- of eventueel JPEG-bestanden, weggeschreven in maximale kwaliteit en met voldoende resolutie. Voor digitaal printwerk garanderen we een goed eindresultaat bij een resolutie van minimaal 150 DPI op ware grootte.
   
Vectorafbeelding

Bestanden die zijn opgebouwd in vectoren zijn uitermate geschikt voor onze snijplotters en voor het produceren van strak printwerk. Vectorafbeeldingen ontvangen we bij voorkeur in EPS-, AI-, INDD- of PDF-formaat. Indien tekst in deze bestanden niet is omgezet naar lettercontouren, dan fonts a.u.b. meeleveren. Hetzelfde geldt voor eventuele gekoppelde bestanden. Wanneer links niet zijn ingesloten, dan moeten ze worden bijgevoegd.
 
 
Producten
 
 
VoertuigenVoertuigen   StickersStickers   BordenBorden   BannersBanners   GevelreclameGevelreclame   RaamstickersRaamstickers   VlaggenVlaggen   ReclamezuilenReclamezuilen   BewegwijzeringBewegwijzering   IndoorreclameIndoorreclame   PresentatiePresentatie   MagneetplatenMagneetplaten
 
 
Edisonstraat 6  |  7131 PB Lichtenvoorde  |  0544 371751  |  info@mellink.nl Disclaimer  |  Algemene voorwaarden