Contact
 
 
Mellink Reclame

Mellink Reclame staat voor klantgerichtheid, creativiteit, vakkundigheid en strakke prijzen. Op het ene moment zijn we bezig met een enkel bord, het volgende moment printen we duizend stickers. We proberen voor iedere aanvraag de best passende reclame-uiting te vinden.

Indien gewenst denken we graag mee in het creatieve proces. Als het gaat om de uitvoering denken we altijd(!) met u mee. Afhankelijk van de toepassing, geven we de voorkeur aan een hoogwaardig eindproduct dat vakkundig is samengesteld.

We werken met veel tijdbesparende software en apparatuur. De inkt uit onze printers heeft een minimale droogtijd en stickers worden veelal computergestuurd vrij gesneden. Hierdoor houden we de prijzen scherp en de levertijden kort.
    Contactgegevens

Mellink Reclame
Edisonstraat 6
7131 PB Lichtenvoorde

0544 371751
info@mellink.nl

KvK nr Arnhem 08056869
BTW nr NL 8017.20.278.B01
 
 
Producten
 
 
VoertuigenVoertuigen   StickersStickers   BordenBorden   BannersBanners   GevelreclameGevelreclame   RaamstickersRaamstickers   VlaggenVlaggen   ReclamezuilenReclamezuilen   BewegwijzeringBewegwijzering   IndoorreclameIndoorreclame   PresentatiePresentatie   MagneetplatenMagneetplaten
 
 
Edisonstraat 6  |  7131 PB Lichtenvoorde  |  0544 371751  |  info@mellink.nl Disclaimer  |  Algemene voorwaarden